Jobcoach applicatie

In opdracht van de Jobcoach Coördinator van het bedrijf Mise & Place, heb ik een applicatie bedacht en ontworpen waarmee het promotieproces van jobper naar jobcoach gemakkelijker gecoördineerd kan worden. Vervolgens heb ik er een high-fidelity prototype van de applicatie ontwikkeld, met behulp van HTML, CSS en jQuery. Binnenkort zal ook dit prototype op deze pagina te zien zijn.

Mise en Place is een horeca project bureau. Zij zenden horeca medewerkers (Jobpers) uit naar andere bedrijven, wanneer daar extra medewerkers nodig zijn. Nieuwe werknemers binnen Mise en Place, worden altijd eerst ingewerkt door een zogenaamde Jobcoach. Een Jobcoach is vroeger zelf ook een gewone Jobper geweest maar heeft een proces doorlopen om te promoveren. Dit proces wordt gecoördineerd door de jobcoach-coördinator.

De app die ik heb ontworpen richt zich op het proces, van Jobper naar Jobcoach. Hij zorgt ervoor dat zowel de Jobcoach-coördinator als de Jobcoaches in opleiding, veel beter overzicht krijgen in het proces. De Jobcoaches in opleiding kunnen precies zien welke opdrachten ze nog moeten uitvoeren, de Jobcoach-coördinator ziet precies wie, waar in het proces staat.


androidmockup1
androidmockup2
androidmockup10
androidmockup5
androidmockup7
androidmockup4
androidmockup6
androidmockup3
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...