Employee Purpose Program

Luchtverkeersleiding Nederland

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om samen luchtvaart mogelijk te maken. Ze hadden een nieuwe Purpose en kernwaarden geformuleerd en veel geïnvesteerd. Met het Employee Purpose Program wilde LVNL haar medewerkers direct inspireren en ontwikkelen om de purpose verder te implementeren binnen de organisatie.

T-wise heeft in samenwerking met Ardis en LVNL het Employee Purpose Program versterkt en versneld door het organiseren van 20 Boostcamps en een boostercampagne. Medewerkers deden tijdens de Boostcamps een interactieve speurtocht door hun eigen organisatie met inhoudelijke opdrachten. Na afloop ontvingen ze nog zes weken lang korte berichtjes om bezig te blijven met de nieuwe purpose. T-wise organiseerde verschillende sessies om input op te halen bij medewerkers van LVNL om ervoor te zorgen dat de inhoud en vorm van het programma optimaal aansloot op hun dagelijkse praktijk.

Mijn bijdrage aan dit project
Voor T-wise was dit de eerste keer dat we een Boostcamp op deze manier inrichten. Het was echt maatwerk voor LVNL. Ik heb meegedacht in het concept van deze Boostcamp. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het design van alle benodigde uitingen en materialen, waarbij ik me concentreerde op het maken van een speelse en opvallende uitstraling die mocht afwijken van de huisstijl van LVNL. Mijn taken omvatten onder andere het uitdenken en ontwerpen van diverse puzzels voor de interactieve speurtocht, het inrichten van de app voor de Boostcampdag zelf, het opmaken van de berichten na afloop van de dag en het maken van de Powerpoint-presentatie.

Tot slot heb ik met veel enthousiasme als dagvoorzitter diverse Boostcamps begeleid, variërend in groepsgrootte van 15 tot 30 personen.

Boostcamp
Boostcamp
blended-leerprogramma
Loading image... Loading image... Loading image...


interactieve opdracht 2
interactieve opdracht 1
interactieve opdracht 3
interactieve opdracht 8
interactieve opdracht 4
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...